tisdag, oktober 27, 2009

Alla behöver en flodhäst ibland.

Även tuffa tjejer som jag behöver krama på en rosa flodhäst ibland.

Lövprassel

Idag har det varit härligt solsken hela dagen. Då är det extra roligt att busa bland alla roliga löv. Förra året när Shelby var jätteliten skit var hon helt tokig i löv. Då tog hon det största hon kunde hitta och sprang omkring med det. Man kan hitta massor med kul runt omkring hemma nu. Inte bara löv. Idag hittade jag och Shelby en jättekul kastanj.

Vi har inte bara busat i höstsolen idag. Emmas människor var här och hälsade på. Det tyckte vi var kul. Jag fick in några riktiga attack-pussar. Sånna är jag bra på.

Hoppas ni har haft en bra dag ni med.
/Asta
Posted by Picasa

fredag, oktober 23, 2009

Lotteri-tips.

Monica som har bloggen Stickat och unikt lottar ut en av sina superfina tröjor. Det finns inget som värmer så bra som en mysig tröja från Monica. Alla vi älskar våra fina tröjor. Särskilt frys-grisen Shelby. Lotteriet håller på till 1/11 så passa på.

Dagens smartaste hittade vi hos Ebba bus. Gå in och se själva.

/Asta

söndag, oktober 18, 2009

Sol ute, sol inne.....


Här kommer några av mina bästa tips för riktigt bra soffmys.
Leta upp en soffa. Om det finns en solplats, ta den. Leta gärna upp en kompis att ligga bredvid. Filtar att gosa i är alltid ett plus. Gå omkring på och puffa ner alla soffkuddar runt dig. Pröva dig fram till bästa mys-ställning. Om nödvändigt flytta efter solen. En matte, husse eller annan värmekudde i människoform fungerar bra i brist på sol. Sen är det bara att mysa.
/Asta
Posted by Picasa

onsdag, oktober 14, 2009

Snart tar jag fram mina moonboots säger Asta


Idag har vi träffat Franz igen. Han är en kul kille. Vi var och hälsade på i huset där han och hans matte är på dagarna. Sen gick vi på promenad. Där fanns massor med kul att nosa på.
Idag kände jag att jag behövde visa att det var jag som var äldst och förståndigast. När jag är sån kallar matte mig för surtant. Förstår inte det. Franz är iaf en riktig goding som jag hoppas vi får träffa fler gånger.
Sen åkte vi hem en sväng till hunden Emma med. Hon blir alltid glad när vi kommer. Fast hon busar inte så mycket. Men hon är snäll. Om man inte tar hennes ben, för då är det hon som blir en surtant.
Hoppas ni har det varmt om tassarna och inte fryser om svansen därute.
Nospussar från Asta
Posted by Picasa

söndag, oktober 11, 2009

Dixie and the Pups.

Igår var vi på kalas och eh, kalasade. Det var roligt. där fanns kuliga barn som ville leka med oss. Och massor med bra knän att mysa i. Men ingen tårta fick vi. Skandal tycker jag. Idag har vi vilat upp oss. Bara massa höstrusk ute så det var lika bra att hitta en bra filt och ett gott ben och stanna där ett tag. Sen kan man ju alltid stjäla lite värme från husse och matte med. Här kommer lite bilder från häromdagen när solen lös in genom fönstret. Vi får väl hoppas den gör det snart igen. Ha en skön kväll önskar Asta.
Posted by Picasa

Bloggar - Topplista

fredag, oktober 09, 2009

Vackert

Matte har numera världens snyggaste armband. Jag skojar inte. Titta bara. Hon beställde det hos superduper duktiga Matilda Salmén. Hon har en väldigt trevlig blogg och där hittar man även hennes shop. Hon gör mängder med fina saker. Inte bara gör hon vackra armband, hon är hur bra som helst på att rita och teckna. Men det ser ni ju. Hallå! Det är ju oss på pricken. Det dumma är bara att nu har katterna börjat sura om att de också vill ha. Tycker de ja.
Själv tycker jag att Matilda skall börja göra halsband till hundar.
Matilda har även en egen hund som heter Tilly. Tilly är jättesöt och gillar precis som jag tvätt ialla former. Verkar vara en trevlig prick det där.
/Asta
Posted by Picasa

Blogg Topplista

onsdag, oktober 07, 2009

Roligt!

Idag har jag, Toshiko och Shelby träffat tre nya kompisar. Tre supersöta killar. Vi var i slottskogen och busade och sen klättrade vi lite i berg. Det var jättekul. Fast jag fick ta det lite lugnt. Blä. Men det var kul fast jag inte fick springa som de andra. Hoppas vi får träffa dem fler gånger.
/Asta
Posted by Picasa

tisdag, oktober 06, 2009

Toshiko vill inte gå ut i regnet.


Massa kul.

Idag har jag varit på återbesök hos veterinären.
Mitt ben såg tydligen väldigt bra ut. Men jag visste ju redan att jag har snygga ben. Förstår inte varför vi behövde åka dit bara för att få reda på det.


De har en jätterolig schampo reklam hos min veterinär.

Efteråt åkte vi till Grizzly. Där köpte vi några ben, tjurmuskel och en rolig leksak. Den ser ut som en lång ekorre utan stoppning. Inte för att ekorrar brukar ha stoppning, men iaf.

Sen tittade jag och husse på kaniner och marsvin. De såg roliga ut.
Undra om de är bra på att leka. Katterna fick en leksak med. En pinne med en fjädervippa på. Dixie hade ihjäl den förra. Dixie blev jätteglad. Jag och Shelby prövade lite vi med. Var rätt kul faktiskt. Men min ekorre var nog roligast.
Nu skall jag mumsa ben./Asta

söndag, oktober 04, 2009

Och vinnaren är.....

En vecka försent drar vi äntligen vinnaren. Matte har vikt lappar hela veckan så nu är det dags. Titta på filmen så ser du vem som vann. Tycker du det är svårt att se? Jag twittrar även vinnarens namn imorgon. Detta går att se till vänster i bloggen.

Matte mailar vinnarens namn till Claudia som sen skickar teet.

/Asta

P.S Husse säger att det inte går alls att se vem som vann. Så nu har jag skrivit vinnarens namn i osynligt bläck under filmen. Nästan iaf. Markera under filmen så ser du namnet på den som vann. Men fuska inte. Titta på dragningen först. D.S

Indra.