tisdag, februari 23, 2010

Sol och snö och snö och snö och snö.


För ett år sedan om två veckor såg vi sånna här. Hoppas det blir så i år med.

Snö är bättre i solsken

Idag är det mycket roligare att vara ute och busa i snön.
Posted by Picasa

Asta the Snowdog

Igår var jag och matte på hundkurs. Det var faktiskt jättekul. Det var på samma ställe som vi var på chi-träffen. Fast den här gången var det inte lika många hundar. Eller chihuahuor för den delen. Kurs är kul. Då får man massor med godis. Igår behövde jag bara titta på matte när jag satt ner och bita i en leksak. Gjorde jag det så fick jag godis. Piece of cake liksom.
På vägen dit gick bussen sönder. Men som tur var gjorde den det vid rödljuset precis innan vår hållplats. Sedan fick vi pulsa i snö och klättra i snöberg för de som skottar hade tydligen missat var gångvägarna brukar vara.
När vi skulle hem kom matte på att hon inte tittat när bussen gick hem. Så vi missade vår buss precis. Matte muttrade något om att det måste varit den enda buss som gick i tid i hela stan just nu. Sen fick vi vänta massor med länge på nästa buss. Först var det lite kul att gå omkring och nosa, men se bestämde matte att det var alldeles för kallt för små Astor. Så då stoppade hon in mig innanför jackan. Vanligtvis tycker jag inte om att bli buren och sånt trams, men det var faktiskt ganska varmt och skönt där inne. Matte säger att det var för min skull, men jag misstänker att hon ville att jag skulle värma henne. Hon satt minsann och värmde sin näsa i min päls på spårvagnen sen. Jag satt iaf rätt skönt där och klev ur först när vi kom till vår hållplats.
Idag skiner solen och jag och katterna bråkar lite om solplatserna i soffan. Tänk om det kunde bli varmt och skönt ute med.
Håll er varma och sköna!
/Asta
Posted by Picasa

måndag, februari 22, 2010

Vi kan göra en igloo

Idag är det lite mindre kallt, men fortfarande massor av snö. Jag har helst velat ligga under en filt eller i mattes kofta. Toshi och Shelby har legat och trängts med matte i soffan de med. Alla gräsmattor är täckta av massor snö. Vissa av mina favorit gräsmattor ligger det ett berg av snö på. Vår gård syns knappt den heller. Vi kan ju hoppas gräsmattorna töar fram till midsommar. Nu tänker jag lägga mig under en filt och inte synas förrän matte tvingar ut mig på promenad.
Posted by Picasa

fredag, februari 19, 2010

Sommardrömmar

Nu är jag trött på snö. Jag vill ha gröna gräsmattor att springa på. Jag vill försvinna i högt grönt gräs istället för att gräva gångar i snön. Jag vill gå på långpromenad utan att vara alldeles blöt när vi kommer hem. Jag vill ha roliga blommor att bita på. Jag vill ligga i solen på balkongen, jag vill åka och bada. Springa på en strand och leka med tång. Asta vill ha sommar nu.
Posted by Picasa

lördag, februari 13, 2010

Alla hjärtans chi träff

Idag har vi varit på alla hjärtans träff. Det var så roligt! Vi träffade gamla kompisar och nosade på nya kompisar. Vi busade, fick godis. Var med på lotteri och vann goda ben. Matte ville vinna schampo. Hallå eller, schampo eller ben, då väljer man väl ben? Extra roligt var att min bror Elliott var där. Han hade blivit jättefin. Han var kul med. En superrolig dag. Vi har allt varit lite trötta nu på kvällen. Hoppas ni har haft en rolig lördag ni med.
/Asta
Posted by Picasa

söndag, februari 07, 2010

Sängbus!

Busa i sängen med Dixie är bland det bästa Astor vet.
Posted by Picasa

Alla goda ting är tre + tre.

Häromdagen hade vi besök av tre snyggingar. De var här och sov över. Det var jätte, jättekul. Vi busade, delade ben, gick på promenad. Sen blev alla trötta och somnade. Hoppas de kommer och hälsar på snart igen.
/Asta
Posted by Picasa

fredag, februari 05, 2010

Asta 2 år!

Idag fyller jag 2 år. På den här bilden är jag och mina bröder tre dagar gamla. Hurra för mig och dem!

onsdag, februari 03, 2010

Astas önskelista.


Kära matte och husse. Jag tänkte att ni kanske behövde lite hjälp med idéer till min stundande födelsedag. Hälsningar Asta

tisdag, februari 02, 2010

måndag, februari 01, 2010

Chihuahuor, ständigt på tapeten.


Missa inte att en av våra favoriter, gemenskap:grön har 50% på allt i butiken. Självklart tycker jag då alla skall passa på att införskaffa dessa vackra tapeter.
De har även gott hundgodis, supersnygga koppel och fina tröjor. Och ja, de har även saker till husse och matte.
Hoppas ni inte har snöat bort.
/Asta