fredag, februari 19, 2010

Sommardrömmar

Nu är jag trött på snö. Jag vill ha gröna gräsmattor att springa på. Jag vill försvinna i högt grönt gräs istället för att gräva gångar i snön. Jag vill gå på långpromenad utan att vara alldeles blöt när vi kommer hem. Jag vill ha roliga blommor att bita på. Jag vill ligga i solen på balkongen, jag vill åka och bada. Springa på en strand och leka med tång. Asta vill ha sommar nu.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla Astagumman, sommaren kommer.Du får be matte köpa varma/vindtäta kläder så blir det mer uthärdligt. Jag är ju en Chinese crested powder puff så jag har ju lite mer päls än du,men mina nakna bröder och systrar fryser också på vintern. Matte tittar mycket på Chinese crested forum. Där finns det mattar som syr tossor till frusna kinesers tassar. Jag vet inte om ni Mexare är lika frusna om tossingarna?

Matte säger att vi ska gå längre härligare promenader när det blir varmare. Idag har vi bara gått korta kisserundor. Jag försår inte varför. Det är ju underbart att vara ute och springa, springa!
Matte sa att det blåser och snöar förmycket och att hon inte mådde riktigt bra. Konstig hon viskar bara nu...undrar vart hennes vanliga röst gömmer sej. Hon har bett mej leta ute...men ...hur söker man efter en röst?
Kanske att vi kan träffas nån ggn? våra mattar är ju kusiner, har jag hört.
Kanske när det är lite varmare och den där sommaren du skriver om är här?
Nospussar från Lady.
PS: matte Rosita hälsar.

Linda sa...

låter himla härligt! superskön bild!

kram

linda och bertil

Husse sa...

Husse vill också ha sommar!!

Petra sa...

Underbar bild !!

-PP-

Annica,Älsa o Ästher sa...

Jaa nu längtar man till sommaren..vill ha värme nu!! Mina stora lurvhundar fryser om tassarna o jag med=)
Jättehärlig bild=)

Freedomtravel sa...

Underbar bild!