söndag, juni 01, 2008

Är skeptisk till det där med hästar

Asta har haft fullt upp.
Jag har varit med matte och husse på middag. Det var trevligt även om där inte fanns några hundar. A blev väldigt förtjust i mig och tog kort på oss.
Jag har även fått följa med på två födelsedagskalas på samma dag.

Det första var i huset där jag föddes. Där träffade jag min mammas matte som hade med en liten släkting till mig som bara var sex veckor. Hon var t.om mindre än mig. Sen träffade jag en annan hund som jag också är släkt med, hon var rolig och leka med. Hon var inte så stor fast hon var äldre än mig. Där fanns många människor som ville klappa mig. Det var ett roligt kalas.

Sen fick vi åka buss och spårvagn till nästa kalas. Det var varmt. Tur att matte hde vatten med sig. När vi åker buss får jag dricka ur kapsylen. Ibland spiller vi lite men det är bara roligt. Fast matte verkar inte tycka att det är lika kul som jag gör.

På det andra kalaset var det svalt och skönt. Jag fick ligga i knät hos både D och L. Det var trevligt. Och sen var jag allt lite trött. Där fanns en katt som inte alls såg ut som katten hemma hos mig. Jag tror att den katten blev lite rädd för mig. Ha!

Jag har träffat hunden Emma och fick följa med henne ut på promenad. Hon hade ett jättelångt koppel så jag fick springa massor för att hinna med.
Fusk.

Jag har träffat hunden Mojje igen. Han är alltid rolig att leka med. Nu hade han med sig en annan hund som var en lite sur tant. Hon var inte lika rolig. Men det gör inget för Mojje är superkul. Och hans matte är snäll hon med.

Igår var jag, husse och matte vid en sjö. Jag fick doppa tassarna. Det var lite läskigt men lite skönt med. Husse badade och blev väldigt blöt. Sen la jag mig under hans handduk, där var det svalt och skönt. På vägen till sjön gick vi förbi massa konstiga stora djur. Kor var det visst. De gillade jag inte alls. Och hästarna bakom huset där vi var var väldigt stora. Kan inte vara hälsosamt att vara så där stor.
Flugorna och knotten var inte så stora men de var lite läskiga de med. Som tur var kunde jag ligga i min transportväska dit de inte kunde komma. Sen sov jag gott hela vägen hem i bilen.

Nu skall jag och husse se lite på tv.
/Asta

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Asta
Det var jätteroligt att träffa dej hemma hos Margareta. Du har ju blivit så stor och busig!! Det trodde jag inte för ett par månader sedan när du låg och darrade hos fotografen Ann-Charlotte. Ha nu en riktigt skön sommar så hörs och syns vi framöver. Kram från gammelmatte, mamma Molly, halvsyster Suzy och lilla Tina