onsdag, december 01, 2010

Santa´s little helpers.

Vi erkänner med en gång att vi hittade detta hos Bertil först. Men vi var ju bara tvugna att göra en egen. Och oj vad det var svårt att få in öronen i mössan. Så här kommer lite julstämmning till er.
/Asta

8 kommentarer:

TYSON OCH GÄNGET sa...

haha tjusigta ni är. Såg den förra året och tänkte jag oxå skulle göra en version. Får väl göra det i år istället. Ha en bra dag, kram

Malin sa...

haha, helt underbart!!

Malin sa...

Sv: Skvallerträning går ut på att hunden ser någonting (exempelvis hund, barn, andra människor), jag klickar, och då tittar hunden på mig och då får den godis. Efter ett tag lär den sig detta och söker kontakt vid mötande av ex. hund och vill säga "nu kommer det någon!!" genom att titta på mig och vara duktig istället för att bli lite skraj och skällig :) hoppas du förstod!

Anna Posh Pooches sa...

Haha, gud så söta!

Annica,Älsa o BollnäsTrollet sa...

hahahaaa såå underbart!!! Ja ni har ju helt klart talang för att dansa;)
Vad skönt det ser ut på fotot där Shelby låg o drömde om sommaren=)
ha en skön helg=)

Linda sa...

toksöta små nissar!!! =)

Indra sa...

Haha, helt underbart! :-) Jag gjorde nåt liknande förra året, men då var det bara en alv som stod och dansade. Det här var ju mycket roligare! :-D

Sen tänkte jag även tipsa dig om att jag har en tävling i min blogg just nu, där man kan vinna ett presentkort värt 300:- hos Sumopix, att använda till canvastavlor. Vore roligt om du vill vara med och tävla.
I såfall är det bara att klicka sig in via tävlingsbilden i mina blogginlägg. :-)

Ha en jättemysig lördagskväll!
Kramiz//Indra & Loxy

Indra sa...

Jätteroligt att du vill vara med i tävlingen! Lycka till! :-D
Kramiz//Indra