torsdag, augusti 06, 2009

Present

Här är Shelby i den superfina tröjan som hon fått i födelsedags present av världens snällaste Monica. Jag ville gärna också vara med på kort. Gjorde mitt bästa.
Tröjan prövade Shelby ute härom kvällen när det var höstrusk. Och den fick med beröm godkänt. Hon är en sån liten frys-korv den där Shelby. Tur att hon älskar Monicas tröjor.
/Asta
Posted by Picasa

8 kommentarer:

Linda sa...

wow! vilken sötnos! världens sötaste lilla regnbåge ;)

hoppas ni har det bra!

kram!

Monica Hansen sa...

Vilka härliga bilder! Tröjan är lite kort men det är kanske ok när det är en sommartröja, och Shelby är lika söt som alltid:)

Anneli sa...

Shelby blev jättesöt i den fina tröjan.

Ms Sunshine sa...

Hejsan!

Vilken fin blogg och otroligt söta vovvar =) Ville bara tipsa dig om min aktion på tradera där du kan fynda ett paket med en hel del chihuahua prylar, check it out! =)
http://www.tradera.com/Chihuahua-troja-flytvast-regnkappa-regndress-leksaker-auktion_96644966

Ha en trevlig vecka!

Linda sa...

dejt med tre brudar tackar man ju inte nej till ;)
ska kolla kalendern och återkomma. någon dag i veckan kanske som passar dig bra?

kram!

Indra sa...

Oh så söt hon var i den tröjan. (det är hon ju alltid i och för sig. ;-)) Men Monicas tröjor är verkligen underbara! Nu kommer hösten och då ska jag verkligen använda min fina tröja som jag vann på en tävling hos Monica. Den är ganska tjock och det har varit lite för varmt hittills. Men nu ska lilleman få ha den. :-)


Visst var det helt underbara saker! Man blir ju så sjuk när man ser allt sött som finns. Min sambo tappade hakan när jag sa att de där sängarna var hundbäddar. *skratt* Han trodde absolut att det var "människosängar". ;-)

Hoppas ni haft en fin kväll!
Må så gott! //Indra

Indra sa...

Oj, glömde ju en sak. Ullöss?? Vad i jisse namn är det? Är det vanligt på Hoyor? Jag har aldrig haft någon innan, så är det något man måste hålla koll på?

Må gott!//Indra

Sandra Arntsberg sa...

Hej! Härlig blogg du har!
Vad tycker du om vår nya blogg om Borås?
Snygg, häftig, intressant?

Kärlek/
Boråsbloggarna