tisdag, september 21, 2010

Promenad

Idag har det varit mindre höstrusk och massor med trevlig sol. Blåser gör det fortfarande så öronen håller på att åka av. Men om hösten fortsätter att se ut så här tänker jag inte klaga. Katterna är också nöjda för de har fått vara på balkongen hela dagen. De gillar nog solen t.om mer än vad jag gör. Matte gillar inte solen för då tycker hon det är för ljust. Men hon gillar fint väder och tycker det är tråkigt att det börjar bli mörkare på kvällen. Hon är lite konstig.
Idag har vi sett flera franska bulldoggar, undra om de har kommit för att ta över?
/Asta

måndag, september 20, 2010

Blåser idag.

Idag blåser det och höstruskar. Jag vill helst ligga innanför mattes tröja. Då tror matte att jag gör det för att jag tycker om henne så mycket. Jag har inte hjärta att berätta att det är värmen jag vill åt. Katterna ligger på sin fina nya pall. Lite avis är jag allt. Snart är det dax att gå ut i regnet igen. Sen tänker jag rulla in mig i en filt. Vad har du för planer för att mysa till hösten? /Asta

söndag, september 12, 2010

Lite sommar kvar

Toshiko passar på att ligga på balkongen och lapa i sig lite sol. /Asta

söndag, september 05, 2010

Keep Calm....

Den här tycker jag matte och husse skall köpa och sätta upp på väggen.
/Asta

lördag, september 04, 2010

Bärplock


Bara så ni vet har vi inte bara lekt på stranden och lyxat oss på hotell i sommar.Vi har minsann hjälpt till att plocka bär med. Jag hjälpte till att välja ut och kvalitetgranska och plocka. Toshiko plockade mest. Hon var iof bäst på att plocka dem och tugga på dem.Men hon verkade tycka att det var rätt gott. Matte och husse tycker det är väldigt gott.
Matte säger att nästa år skall hon lära oss att leta svamp. Undra om det är kul.
/Asta

fredag, september 03, 2010

Lilla Moa


Häromdagen var vi och träffade valpen Moa. Hon var jättesöt och väldigt snäll.Och ville inte alls vara still när matte tog kort. Så går det när man inte tar med den bra kameran sa jag till matte, men hon lyssnade inte alls. Det regnade väldigt när vi träffade lilla Moa ( eller ja, liten och liten hon var väl som vi ungefär) så när vi kom in var vi sur-tanter allihop. Så sa matte iaf.
Sen fick vi springa lite Moas trädgård och då var vi inte så sura längre.
Vi hoppas att vi får träffa Moa snart igen och visa oss från vår bästa sida.
/Asta

torsdag, september 02, 2010

Sensommarskönt.

Tänk på morgonen är det höst och på dagen är det sommar. Fast frågar man Shelby tycker hon att det är vinter på morgonen. Hon är en sån liten fryskorv. Vi passa iaf på att njuta av den sista sommarsolen. Hoppas ni har det varm och härligt ni med.
/Asta
Posted by Picasa